HTML

Kis Sztrehó oldala

Ezen a blogon leírom,a könyvemmel kapcsolatos dolgokat,illetve milyen könyveket fogok még írni,teszek majd szavazásokat,csinállok ismertetőt könyveimről stb.Ha történik valami Itt elérhetsz: garfield23@citromail.hu garfield232@citromail.hu Ja és van egy aranyos kistesóm,ha akarod küldök róla képeket.

Friss topikok

  • Bebő: Te DRÁGA gyermek nyugodjál békében !!! A könyvedet az élet majd folytatja !!! Örökké emlékezni fog... (2008.06.07. 20:46) Szia!
  • jofejjoe: amíg kétágú gatyát hordok nem hiszem el hogy ez a saját szerzeményed (2008.04.10. 12:59) +részlet

2008.04.15. 20:28 Sztrehovszki Márkó

szünet

Sziasztok!

Bejelentem,hogy az oldal(és a könyvírás is)szünetel.De azért,hogy ne hadjam csak úgy itt az oldalt,itt a hét poénja,és egy toplista az iskoláról:

Megkérdezi a tanárnő Pistikét:

-Na,mi leszel ha nagy leszel?

-Katona.

-Dehát azt bármikorlelőheti az ellenség!

-Akkor ellenség akarok lenni!

 

 

Iskola rossz dolgai toplista:

3.A TANANYAG.   Jó.Az iskolában tanulni kell,ez még nem is olyan nagy gond,de hogy olyan dolgokat is tanulunk amiket még a leghülyébbek is tudnak.Kész röhej!

2. A KOSZT.  Miért jó az,hogy(szinte)minednnap valamilyen kenyér és tej van?

1.A TANÁROK.   Már megbocsáltsanak de multkor is egy tanár nem engedett ebédeni.Komolyan.Ott rángatott mint valami vadállat és nem engedett ebédeni.Ma meg az egyik konyhás nem adott repetát,azt mondta,hogy már kaptam.Pedig nem.Ahh!  

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kissztreho.blog.hu/api/trackback/id/tr61427188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása