HTML

Kis Sztrehó oldala

Ezen a blogon leírom,a könyvemmel kapcsolatos dolgokat,illetve milyen könyveket fogok még írni,teszek majd szavazásokat,csinállok ismertetőt könyveimről stb.Ha történik valami Itt elérhetsz: garfield23@citromail.hu garfield232@citromail.hu Ja és van egy aranyos kistesóm,ha akarod küldök róla képeket.

Friss topikok

  • Bebő: Te DRÁGA gyermek nyugodjál békében !!! A könyvedet az élet majd folytatja !!! Örökké emlékezni fog... (2008.06.07. 20:46) Szia!
  • jofejjoe: amíg kétágú gatyát hordok nem hiszem el hogy ez a saját szerzeményed (2008.04.10. 12:59) +részlet

2008.04.05. 17:08 Sztrehovszki Márkó

részlet

Ha már gépközelben vagyok felrakok egy részletet könyvemből:

 Majd Snowman szólt, hogy a célpont kijött az épületből.Snowman és Spiderboy teljes erejükből tüzeltek, de senki nem találta el a futó férfit.Darckman bemérte hol van, Ráirányította a vörös fényt, majd tüzelt.Elképesztő!Elsőre eltalálta.A három katona csak ámult-bámult, hogy milyen gyorsan tanul a fiú.Közben a négy ember a bombával felszerelt kocsiba szálltak.Brian nem bírta kivárni.

-Gyerünk Kaszás robbantsd fel az autót!-üvöltötte

Ám megfagyott a vér az ereiben, amikor látta, hogy három barátja eszméletlenül fekszik és egy idegen férfi épp felé lő. A fiú leugrott a 60 emeletes ház tetejéről.Még az utolsó pillanatban látta, hogy a férfi csak tátja a száját.Darckman 20 emeletet zuhant, még végül meg fogta az egyik abroszt. Fellélegzett., és berúgta az ablakot.Szerencsére nem kapott senki szívrohamot, hogy egy gyerek az ablakpárkányokon ugyanis senki nem volt a lakásban.Gyorsan kiszaladt a szobából, de meglepetés érte:Mr.Monkey volt ott.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kissztreho.blog.hu/api/trackback/id/tr30412571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása